середа, 22 вересня 2010 12:31

Вболівальники запорізького "Металурга" вимагають зустрічі з власниками клубу

Вболівальники запорізького "Металурга" вимагають зустрічі з власниками клубу

Запорізькі фанати написали звернення до керівництва ФК "Металург", в якому просять про зустріч з його власниками.

У листі до керівництва ФК "Металург" звернулися представники трьох фанаських рухів: "Ураган", "УльтраСіч" і "Бешкетникі".

У зверненні вболівальники висловлюють своє нерозуміння щодо обраної керівництвом команди політики і просять зустрічі найближчим часом, щоб з"ясувати, що все ж таки відбувається з запорізьким "Металургом".

"Нам важко зрозуміти, чому "Металург", керівництво якого в міжсезоння задекларувало мінімальною метою потрапляння до єврокубків, зараз виглядає настільки безнадійно, - йдеться у зверненні, опублікованому на сайті вболівальників "Металурга" "Наш "Металлург". - Якою логікою керуєтесь ви, коли , наприклад, спортивний директор клубу Гуревич заявляє про "правильний шлях", і влітку розпродаються лідери команди? Що ще має статися, щоб ви, керівники і власники клубу зрозуміли, що це не "правильний шлях", а пряма дорога в прірву?"

Уболівальники підкреслили своє бажання почути відповіді на питання, що їх цікавлять з вуст самих керівників клубу.

"Можливо, ми не знаємо всієї ситуації навколо того, що коїться всередині клубу, тому, ми вимагаємо зустрічі з керівництвом та засновниками ПФК "Металург-Запоріжжя" найближчим часом, де ми зможемо почути відповіді на запитання про сьогодення і майбутнє нашого улюбленого клубу", - йдеться в заяві вболівальників запорізької команди.

За матеріалами ФК "Металург" Запоріжжя, vgorode.ua

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники запорізького "Металурга" вимагають зустрічі з власниками клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі