середа, 03 грудня 2008 14:36

Вболівальники "Томі" просять Путіна дати гроші на клуб

Уболівальники "Томі" передали в суспільну приймальню голови партії "Єдина Росія" Володимира Путіна лист з проханням допомогти знайти нові джерела фінансування команди в умовах фінансової кризи, повідомляє championat з посиланням на РІА "Новини".

Нагадаємо, що в минулому сезоні бюджет сибірського клубу складав більше 700 млн рублів. Причому велика частина цих коштів виділялася з обласного бюджету. А за попередньою інформацією, на 2009 рік область готова виділити команді лише 100 млн рублів.

"Ми пропонуємо, щоб невелика частина тих грошей, які заробляються силами нашої області, а поступають в компанії нафтовиків, газовиків, атомників, представників нафтохімічної галузі, могла бути направлена на підтримку і розвиток, а, можливо, і збереження головного сибірського футбольного клубу.

Крупний бізнес і промисловість, представлені в Томській області прибутковими компаніями "Роснафтою", "Газпромом", "Росатомом", "Газпромнафтою", "Транснафтою" вважають за краще фінансувати, що завгодно за межами області: від підтримки західних клубів до будівництва корпоративних курортів, але не розвивати соціально значущі для Томська проекти, у тому числі і здійснювати посильну підтримку великого футболу, який в 2009 році зміг би відсвяткувати свій 100-річний ювілей", - говориться в листі.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Томі" просять Путіна дати гроші на клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі