середа, 07 вересня 2011 12:59

Вболівальника збірної Уельсу вбили поруч з "Уемблі" перед матчем з Англією

Вболівальника збірної Уельсу вбили поруч з "Уемблі" перед матчем з Англією

Співробітники англійської поліції розслідують вбивство футбольного вболівальника, яке відбулося минулого вівторка поряд зі стадіоном "Уемблі" перед початком матчу Англія-Уельс в рамках відбіркового етапу Євро-2012, передає агентство Ассошіейтед Пресс.

"Повідомлення про інцидент надійшло в поліцію в минулий вівторок о 18.20 (20.20 за Києвом). Чоловік, якому приблизно 40 років, отримав травми голови... Був госпіталізований в лікарню на півночі Лондона... Помер через дві години... Загиблий був вболівальником збірної Уельсу", - говориться в повідомленні поліції, при цьому не уточнюється, за яких обставин чоловік отримав травми.

У зв'язку з інцидентом затримано шість осіб, які, як припускають правоохоронці, також приїхали з Уельсу підтримати свою збірну.

Нагадаємо, у вівторок, 6 вересня, в рамках відбіркового турніру на Євро-2012 збірна Англії мінімально перемогла Уельс - 1:0.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальника збірної Уельсу вбили поруч з "Уемблі" перед матчем з Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі