субота, 17 лютого 2007 13:30

Ван Ністелрой вважає, що Фергюсон наплював йому в душу

  Рууд ван Ністелрой
Рууд ван Ністелрой

Голландський нападаючий Рууд ван Ністелрой, 30 років, заявив, що не міг більше грати в "МЮ" через образу на Алекса Фергюсона, повідомляє Футбол.ua.

- Наші з ним стосунки зіпсувалися, коли у фіналі Кубка Ліги проти "Уїгана" в минулому сезоні мені не знайшлося місця в основі. Того дня я посварився з Фергюсоном не на жарт. Мені здалося, що він наплював мені в душу, - згадує Рууд. - Це був переломний момент в наших стосунках. Після цього нічого хорошого вже не могло бути, як раніше.

Футболіст, який перейшов до "Реалу" минулого літа, називає той момент трагічним. До цього їхні стосунки з тренером були відмінними.

- Він приїжджав до мене в лікарню, коли у мене була травма коліна ще коли я був гравцем ПСВ. Він мене неодноразово запрошував до "МЮ", і хотів бачити в своїй команді всією душею, - сказав ван Ністелрой. - Через те, що наші стосунки були чудовими, ця сварка стала для мене настільки хворобливою.

Зараз ви читаєте новину «Ван Ністелрой вважає, що Фергюсон наплював йому в душу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі