вівторок, 25 березня 2008 11:45

Валуєва здивувала увага Кличка до його натільного волосся

Не так давно в одному з інтерв"ю почесний чемпіон WBC в суперважкій вазі українець Віталій Кличко сказав, що в бою з Сергієм Ляховичем Микола Валуєв вийшов на ринг з поголеним волоссям на грудях, і, з його слів, зробив це дарма, оскільки чим більше у російського боксера рослинності, тим вищий інтерес до його персони з боку публіки.

"Ви знаєте, я менше всього чекав подібних висловлювань від почесного чемпіона WBC, - відреагував Валуєв. - Справа в тому, що у мене абсолютно немає ніякого бажання сподобатися Кличку. Я традиційно вважаю за краще подобатися жінкам. Якби про це розповіла представниця прекрасної статі, я б ще не так здивувався. Ніяк не думав, що моє волосся є об"єктом пильної уваги українця. Хоча Кличка якоюсь мірою можна зрозуміти: про нього вже забувають, а Віталій хоче залишатися в центрі уваги. Хоче роздувати щоки. Мені його навіть шкода - по соплях в політиці українцю добре дали".

"Блик"

Зараз ви читаєте новину «Валуєва здивувала увага Кличка до його натільного волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі