середа, 01 жовтня 2008 14:56

Валуєв проведе наступний бій на тиждень раніше, ніж Кличко

Борис Дімітров, менеджер чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBAМиколи Валуєва, розповів про те, що наступний бій чемпіон проведе 6 грудня, а не 13-го як планувалося раніше. За словами Дімітрова, поєдинок був пересунутий на цю дату спеціально, щоб не перетинатися з боєм іншого росіянина - Олександра Повєткіна, який 13 грудня постарається відібрати титул чемпіона світу в надважкій вазі за версією IBF у українця Володимира Кличка.

- Вже 11 жовтня Валуєв відправляється до Японії, де готуватиметься до грудневого бою. На Окінаві Микола працюватиме під керівництвом свого тренера Олександра Зіміна близько місяця. В середині листопада боксер повернеться на декілька днів до Петербургу, після чого відправиться до Німеччини, де проведе свій поєдинок.

- Вірогідність того, що суперником Ніколая буде австралієць Калі Міан, який займає третє місце в рейтингу WBA, складає 90 відсотків. Так, у нас був варіант, що він боксуватиме з турком Сінамо Самом (займає 12-е місце рейтингу WBA), але потім ми від нього відмовилися - суперник слабкий. На відміну від турка Міан - серйозний боксер, він правша і за стилем бою нагадує Олександра Повєткіна. Попередня згода на проведення бою у представників Міана вже отримана, а контракт повинні підписати наступного тижня, - розповів Борис Дімітров.

Чемпіонат

Зараз ви читаєте новину «Валуєв проведе наступний бій на тиждень раніше, ніж Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі