середа, 30 квітня 2008 15:35

Валуєв повернувся з тритижневого збору

Тренер екс-чемпіона світу в надважкій вазі Миколи Валуєва Олександр Зімін, який вчора повернувся зі своїм підопічним з тритижневого збору в Окінаві, сказав, що боксер перебуває у відмінному стані і підійде до титульного поєдинку з Русланом Чагаєвим у повній боєготовності.

- Наш збір на Окінаві вийшов дуже плідним, - наводить слова тренера Аllboxing.ru. - Коля набрав форму і зараз знаходиться в дуже хорошому фізичному стані. Вага у нього сейчас- 143 кілограми. Зазвичай у нього в цей період 147-149 кг, а зараз якраз те, що треба. Наші тренування на Окінаві були направлені насамперед на збільшення спеціальних фізичних якостей, таких як швидкість, сила, витривалість, які буде потрібно Миколі надалі на завершальному зборі в Берліні, а конкретно - в спарингах. За об"ємом і інтенсивності тренування були наближені до бойової обстановки і саме це дає хороший ефект.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв повернувся з тритижневого збору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі