четвер, 22 лютого 2007 14:23

Вагнер Лав симулює травму

 

Сьогодні московський ЦСКА зіграє матч-відповідь 1/16 кубка УЕФА з "Маккабі" (Хайфа) без свого нападника бразильця Вагнера Лава, 22 роки, інформує чемпионат.ру.

На прес-конференції перед матчем з "Маккабі" наставник ЦСКА Валерій Газзаєв, 55 років, констатував, що Вагнер Лав не прийме участь у грі через травму.

Тим часом газета "Твой день" стверджує , що нападник просто симулює й тягне час, щоб довше залишатися на батьківщині, адже в Бразилії якраз проходить щорічний карнавал. Старша сестра гравця Ваніа Лав є досить популярною танцівницею. Не виключають, що Вагнер вирішив залишитися в Ріо та підтримати її.

Повернення легіонера в Москву очікують 26 лютого. В тому випадку, якщо медикам "армійського" клубу вдасться виявити, що бразилець симулював, його очікують штрафні санкції зі сторони керівництва.

Вагнер Лав перейшов до "ЦСКА" влітку 2004 з "Палмейраса". З того часу він провів за клуб 102 гри, в яких забив 42 м"ячі.

Зараз ви читаєте новину «Вагнер Лав симулює травму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі