пʼятниця, 05 жовтня 2007 14:56

Вагітна Слуцька впала на льоду

Багаторазова чемпіонка Європи і свiту з фігурного катання Ірина Слуцька, 28 років, пошкодила руку під час зйомок телепроекту "Льодовиковий період". Ірина разом з актором Маратом Башаровим є його ведучими.

Фігуристка, яка перебуваэ на 7 місяці вагітності, на зйомках оступилася на льоду і впала, повідомляє електронна газета "Твой день".

Ірині Слуцькій на проекті приділяють підвищену увагу. Спортсменка, яка готується стати мамою, дуже відповідально ставиться до ролі телеведучої. Не зважаючи на своє деколи погане самопочуття, фігуристка все одно виходить на лід. На проекті навіть жартують, що Ірина збирається народжувати в прямому ефірі. В усякому разі, пологи Слуцької заплановані на грудень, коли будуть у самому розпалі фінальні зйомки "Льодовикового періоду".

Кожного разу, коли Ірина проноситься перед телекамерами на ковзанах, у глядачів завмирає серце. Не зважаючи на свій стан, спортсменка упевнено тримається на льоду. Хоча у неї під кінець зйомок набрякають ноги.

На останньому шоу майстерність фігуристки підвела її. Порядком утомлена Ірина оступилася і впала на лід. У присутніх в залі людей серця завмерли від переляку. До Слуцької миттєво кинувся на допомогу Марат Башаров. Актор допоміг фігуристці звестися на ноги і стривожено запитав, як вона себе почуває. Ірина з посмішкою завірила, що з нею все гаразд і щоб за неї не турбувалися.

Пізніше фігуристка поскаржилася на біль в руці. Виявилось, що при падінні вона сильно забила кисть і трохи здерла з неї шкіру об лід. Слуцькій прямо на "Мосфільмі" обробили рану і порадили надалі бути обережнішою. А Марат Башаров впродовж зйомок, що залишилися, намагався не відходити від Іри ні на крок і непомітно підтримував її під лікоть.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Слуцька впала на льоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі