вівторок, 05 липня 2011 09:34

Вадим Тищенко став спортивним директором "Дніпра"

Вадим Тищенко став спортивним директором "Дніпра"

Спортивним директором "Дніпра" став Вадим Тищенко, який виступав за дніпропетровську команду з 1987 по 1992 рік.

Колишній футболіст дніпропетровського клубу понад 10 років працював у тренерському штабі "Дніпра", а у вересні 2010 року саме він виконував обов'язки головного тренера клубу до появи Хуанде Рамоса.

Нагадаємо, вчора, 3 липня, футболісти і тренерський штаб "Дніпра" повернулися з передсезонних навчально-тренувальних зборів в Австрії, де команда Хуанде Рамоса в містечку Ірднінг протягом 10 останніх днів готувалася до старту нового сезону, повідомляє сайт "Дніпра".

Тим часом, камерунський хавбек Ачілле Емана вчора ввечері відповів відмовою на пропозицію "Дніпра".

"Бетіс" і "Дніпро" узгодили суму трансферу в розмірі 4,5 мільйона євро, але сам Емана сказав "ні", коли дізнався, що український клуб не приймає всі умови контракту, висунуті футболістом. Про це повідомляє сьогоднішній випуск ABC de Sevilla.

За інформацією газети, в "Дніпрі" Емана міг би отримувати близько 2 мільйонів євро на рік. "Потягнути" таку зарплату керівництво "Бетіса" не в змозі.

Зараз ви читаєте новину «Вадим Тищенко став спортивним директором "Дніпра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі