середа, 10 грудня 2008 18:26

В Росії оштрафували тренера, який "ляпнув" про договірні матчі

Російський футбольний союз (РФС) оштрафував на 100 тисяч рублів тренера клубу другого дивізіону "Волочанін-Ратмір" Володимира Косогова, який звинуватив команди "Терек" і "Томь" в участі в договірних матчах. Косогов визнаний винним в "приниженні ділової репутації футбольних клубів, ліг і РФС", повідомляє lenta.ru з посиланням на офіційний сайт РФС.

Косогов розповів про договірні матчі за участю "Терека" і "Томі" 8 жовтня 2008 року після матчу його команди з пітерським "Динамо". За словами тренера "Волочанін-Ратміра", в 2004 році "Томь" для виходу з першого дивізіону в прем"єр-лігу купила 16 ігор, а "Терек" в тому ж році пропонував тульському "Арсеналу" здати гру за 60 тисяч доларів. Сам Косогов в 2004 році працював саме в "Арсеналі".

15 жовтня 2008 року після зустрічі з членами комісії РФС Косогов визнав, що у нього немає доказів провини "Томі" і "Тереку", і приніс цим клубам вибачення. 10 грудня тренер "Волочанін-Ратміра" був викликаний на засідання контрольно-дисциплінарного комітету (КДК) РФС і був оштрафований на 100 тисяч рублів.

Зараз ви читаєте новину «В Росії оштрафували тренера, який "ляпнув" про договірні матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі