субота, 13 листопада 2010 13:20

В "Динамо" стане одним бразильцем більше

В "Динамо" стане одним бразильцем більше

Бразильський півзахисник "Динамо" Майкл, який з початку цього року на правах оренди виступав на своїй батьківщині за "Фламенго", в січні повернеться в розташування київського клубу.

Адже термін дії контракту з "Динамо" закінчується у Майкла тільки в 2013 році. Сам Майкл висловив жаль щодо того, що йому доведеться залишити "Фламенго", але в той же час дав зрозуміти, що налаштований пробитися до основного складу "Динамо", щоб брати участь в єврокубках.

"Мій контракт з "Динамо" продовжує діяти, і тому з січня я знову буду перебувати в Україні, - сказав 27-річний футболіст. - Налаштований у складі київської команди брати участь у всіх важливих турнірах. У таких, як, наприклад, Ліга чемпіонів. Я буду продовжувати тренуватися в Бразилії аж до кінця року, а після повернення в "Динамо" буду підтримувати партнерів по своїй нинішній команді".

Футболіст також зізнався, що він засмучений недоліком ігрової практики в останній час, але при цьому зазначив, що зла на "Фламенго" не тримає.

"На жаль, не все було так, як того хотілося б. На початку все було нормально, але потім, з середини року, тренери стали використовувати мене все менше. Але подібні випробування - це частина футболу, і я в будь-якому випадку вдячний все тим , хто підтримував мене в клубі протягом цього року", - резюмував Майкл.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «В "Динамо" стане одним бразильцем більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі