пʼятниця, 13 липня 2012 18:58

"У Кранчара дуже світла голова" - Шовковський

"У Кранчара дуже світла голова" - Шовковський
Шовковський сподівається, що Кранчар змінить малюнок гри команди ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський взяв участь у презентації домашньої екіпіровки команди, провів тренування, правда окремо і з обмеженнями, після чого відповів на питання журналістів.

"Форма? Особисто мені вже все одно в чому грати. Не помітив якихось кардинальних змін. Подивимося наскільки вона буде личити команді."

Що треба зробити для чемпіонства?

"Гарне питання. Спортивною відповіддю я не обійдуся, тому не буду про це говорити."

"Динамо" готове до закулісних ігор, які мали місце минулого сезону?

"Я не хочу коментувати те, про що мають говорити керівники, директори та вболівальники. Я хочу виходити на поле, якісно виконувати свою роботу і відповідати за результат і якість гри команди. У нас грамотні вболівальники. Вони все правильно розуміють і оцінюють."

У першому матчі сезону "Динамо" грає із серйозним суперником.

"Якби на місці "Металурга" була інша команда, нам би що більше очок дали за перемогу? Зараз проти всіх не просто грати".

Яке у вас склалося враження від тренувань з Кранчаром?

"Я займаюсь окремо, але я добре знаю Ніко. У Кранчара дуже світла голова, він добре бачить футбольне поле. Я сподіваюсь, що з його приходом у команду малюнок нашої гри зміниться і у наших нападників буде більше гольових моментів. Я впевнений, що це вдале придбання."

Коли ви зможете повернутися на поле?

"Є часові рамки, які не можна змінити. Це приблизно чотири місяці. Два з половиною вже минули."

Зараз ви читаєте новину «"У Кранчара дуже світла голова" - Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі