четвер, 18 грудня 2008 16:33

В Києві створили управління з підготовки до Євро-2012

В Києві створили управління з підготовки до Євро-2012

У Києві створено Головне управління з підготовки і проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. За відповідний проект рішення проголосували 95 з 115 присутніх в залі депутатів Київради.

Цей проект рішення був внесений на сьогоднішнє засідання сесії секретарем Київради Олесем Довгим. Він відзначив, що це питання є дуже важливим і актуальним, а крім того, створення цього Головного управління не передбачає збільшення чисельності штату апарату КГГА, а отже - не потребує додаткових бюджетних коштів.

При обговоренні проекту рішення виступив секретар постійної комісії Київради з питань сім"ї, молоді та спорту Віктор Грінюк, який призвав депутатів проголосувати за це рішення, не дивлячись на відсутність всіх відповідних узгоджень цього проекту рішення, і врахувати важливість питання.

Сьогоднішнє рішення депутатів визнає таким, що втратило дію рішення про створення Управління по питаннях підготовки до проведення Євро-2012 у складі Головного управління по фізичній культурі і спорту КГГА.

У інтерв"ю журналістам після ухвалення рішення перший заступник голови КГГА Євген Червоненко повідомив, що подав кандидатуру колишнього першого заступника голови ліквідованого Кабінетом міністрів Національного агентства з питань підготовки до Євро-2012 Євгена Вілінського на посаду керівника новоутвореного Головного управління.

Нагадаємо, що на початку грудня екс-голова Національного агентства з питань підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року Євген Червоненко був призначений першим заступником голови КГГА Леоніда Черновецкого.

За словах Червоненка, він, насамперед, керуватиме підготовкою столиці до Євро-20012, і відповідне управління в КГГА, за його словами, "буде перетворено в головне", а також займатиметься питаннями спорту та інвестицій.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «В Києві створили управління з підготовки до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі