четвер, 20 вересня 2012 13:06

"В Європі я вже зустрічався з ПСВ" - Рамос

"В Європі я вже зустрічався з ПСВ" - Рамос
"ПСВ - це типова голландська команда" - Хуанде Рамос ФОТО: fcdnipro.ua

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Хуанде Рамос перед стартом у груповому етапі Ліги Європи заявив, що чудово розуміє значення цього турніру для Дніпропетровська.

"Я прекрасно розумію, що для Дніпропетровська та для "Дніпра" це дуже привабливий турнір, дуже цікавий. Уже сім років "Дніпро" не брав участь у груповому раунді. Для мене ж це звичайний європейський матч. Як ви знаєте, вже були в цьому турнірі яскраві результати. Я віддаю собі звіт в тому, що це буде цікавий, але в той же час складний матч. Наші сили будуть спрямовані на те, щоб вигравати якомога більше матчів в турнірі", - сказав Рамос, слова якого наводить офіційний сайт "Дніпра".

Рамос також дав характеристику сьогоднішньому суперникові, відзначив, що в його підопічних є свої козирі. "ПСВ - це типова голландська команда, яка багато сил кидає в атаку. ПСВ багато грає в європейських турнірах. В Європі я вже зустрічався з ними. Ми знаємо, що це складний суперник, і для досягнення позитивного результату нам доведеться викластися на сто відсотків. Але у нас теж є свої козирі, свої сильні сторони, і в цьому плані я спокійний. Знаю, що команда налаштована і здатна домогтися позитивного результату".

Нагадаємо, матч першого туру групового раунду Ліги Європи "Дніпро" - ПСВ відбудеться сьогодні в Дніпропетровську. Початок гри о 20:00, пряма трансляція на телеканалі "2+2".

Сьогодні в Лізі Європи зіграє ще один український клуб: "Металіст" на виїзді зустрінеться з леверкузенським "Байєром".

Зараз ви читаєте новину «"В Європі я вже зустрічався з ПСВ" - Рамос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі