вівторок, 02 жовтня 2018 13:31

У "Барселоні" криза: лідери команди конфліктують через результати команди

У "Барселоні" криза: лідери команди конфліктують через результати команди
Лідери "Барселони" конфліктують через результати команди

Лідери іспанської "Барселони" Ліонель Мессі та Жерар Піке серйозно посварились після 3 поспіль осічок каталонського клубу в чемпіонаті Іспанії.

"Барселона" не перемагає у "Ла Лізі" вже 3 матчі поспіль. Після нічиєї з "Жироною" та поразки від "Леганаса" підопічні Вальверде не зуміли обіграти "Атлетік" на власному полі. Регулярні невдачі на футбольному полі похитнули командний дух "блаугранас" і погіршили атмосферу у роздягальні.

Дійшло до того, що 2 найбільш впливові футболісти каталонського гранда Ліонель Мессі та Жерар Піке перестали спілкуватись, розповів авторитетний іспанський журналіст Едуардо Інда у програмі El Chiringuito.

Мессі після матчу проти "Алетіка" наїхав на Піке, побідкавшись на слабку гру "Барселони" в обороні.

"Суперники забивають нам з першої ж спроби. Ми не можемо собі дозволити пропускати в кожному матчі", – обурився Лео, слова якого начебто дуже не сподобались Піке.

Жерар вважає, що Мессі говорить лише після провалів та завжди шукає крайнього. Обоє гравців перебували у напружених стосунках ще зі старту сезону, але після нічиєї з Атлетіком вони навіть не спілкуються, зазначив Інда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Барселоні масові заворушення: на вулиці вийшли тисячі активістів, двоє заарештовано

В останніх 3 матчах іспанської Прімери "Барселона набрала лише 2 очки. Але, незважаючи на це, "каталонці" продовжують залишатись лідером турнірної таблиці.

Зараз ви читаєте новину «У "Барселоні" криза: лідери команди конфліктують через результати команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі