середа, 30 березня 2011 11:59

"Ювентус" взяв Ракицького на олівець - ЗМІ

"Ювентус" взяв Ракицького на олівець - ЗМІ

Селекціонери "Ювентуса"за підсумками вчорашнього матчу Україна-Італія внесли до списку можливих придбань ще одного футболіста. Ним став 21-річний гравець "Шахтаря" Ярослав Ракицький, повідомляє авторитетна газета La Stampa.

Молодий захисник залишив вчора найбільш приємне враження серед усіх українців, крім того, у рапорті скаутів відзначаються відмінні швидкісні якості футболіста. Щоправда, як водиться в таких випадках, перешкодою на шляху до "Ювентусу" для Ракицького може стати відсутність статусу Громадянина Євросоюзу, інформує видання.

За даними джерела, також "Ювентус" дивився за київським динамівцем Андрієм Ярмоленком, якого його одноклубник Андрій Шевченко встиг порекомендувати всім в Італії, особливо віце-президентові "Мілана" Адріано Галліані.

Ярмоленко залишив у селекціонерів "бьянконері" подвійні враження - впевнена гра в перші 15 хвилин матчу, а потім футболіст "розчинився".

Нагадаємо, у вівторок, 29 березня, збірна України у контрольному матчі з рахунком 0:2 поступилася збірній Італії.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" взяв Ракицького на олівець - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі