понеділок, 28 березня 2011 18:48

"В афішах до матчу з Україною я б витер слово товариський" - Пранделлі

"В афішах до матчу з Україною я б витер слово товариський" - Пранделлі

Чезаре Пранделлі, головний тренер збірної Італії, очікує від завтрашньої гри проти України серйозного випробування. За його словами, це буде "справжній матч", а ніяк не товариська гра.

Нагадаємо, в п'ятницю італійці виграли матч відбіркового турніру до Євро-2012 зі Словенією, забезпечивши собі комфортне лідерство в групі.

"Наші гравці мотивовані і в афішах до матчу я б витер слово товариський, - зазначив Пранделлі.

Я чекаю цієї гри, багато руху, багато проникаючих передач в штрафний майданчик. У той же час, думаю, ми побудуємо гру від оборони.

Джузеппе Россі у відмінній формі. Я чекаю від нього тієї ж гри, що і в "Вільяреалі".

Що стосується Балотеллі і кидків дротиками в товаришів по команді, то я не знаю деталей справи. Але якщо він дійсно робив так від нудьги, наступного разу, коли він мені подзвонить, може більше не нести вигадки. Кожен повинен відповідати за свої вчинки.

Мені потрібні відповідальні гравці у збірній. Те, що Маріо робить за полем впливає на його поведінку на полі. Так він тільки шкодить собі."

У матчі з Італією не зможе взяти участь Андрій Шевченко. Минулої суботи капітану за сімейними обставинами довелося відлетіти до Лондона.

Нагадаємо, що матч Україна - Італія відбудеться в Києві у вівторок. Початок - о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"В афішах до матчу з Україною я б витер слово товариський" - Пранделлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі