вівторок, 17 січня 2017 19:02

"Ювентус" представив новий логотип

"Ювентус" представив у Мілані нові логотип клубу і фірмовий стиль, які будуть використовуватися з липня 2017 року.

Про це повідомляє sports.ru.

У клубі вважають, що прийшов час зробити акцент на футболі як бізнесі і звернутися як до вболівальників "Юве" у всьому світі, так і до тих, хто поки не особливо цікавиться футболом.

"Ми спробували визначити, хто ми, причому не лише з позиції сьогоднішнього дня. Ми показали, ким хочемо бути. Навіщо нам потрібен цей логотип? Тому що нам потрібно не тільки визначити приналежність до чогось, але і визначити стиль "Ювентуса", який можна використовувати, звертаючись до різних аудиторій: дітям, жінкам, молоді. Ми хочемо, щоб вони стали ближчими до нас не тільки через футбол - який залишається для нас головним, - а й через нашу філософію, нашого стилю", - прокоментував подію президент "Юве" Андреа Аньєллі.

 

Вболівальники "Ювентуса" позицію керівництва клубу поки не поділяють. Твіттер заполонили гнівні повідомлення в дусі: "Ювентус" змінює лого ось на це, і я відчуваю, як частину мого дитинства відривають від мене".

Як виглядали колишні логотипи "Ювентуса" з 1960 до 2017 року

 
Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" представив новий логотип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі