четвер, 25 жовтня 2007 13:06

Успіх українських тенісисток: Савчук та сестри Бондаренко в чвертьфіналах

20-річна українка Ольга Савчук вийшла до чвертьфіналу турніру ITF у Братиславі (Словаччина) з призовим фондом - $100 000, повідомляє сайт Федерації тенісу України.

В 1/8 фіналу одиночного розряду Савчук грала проти німкені Джулії Шруфф та перемогла у двох сетах - 6:1, 7:6 (6). У чвертьфіналі змагань суперницею Ольги буде словачка Рибарікова, що потрапила в основу, завдяки wild card.

Марія Коритцева, що потрапила в основу одиночного розряду з кваліфікації, свій матч 1/8 фіналу зіграє у четвер, проти хорватки Лісьяк.

А в 1/8 фіналу парного розряду жереб вже у стартовому раунді звів на корті українсько-російський дует Савчук-Родіонова та українсько-білоруську пару Коритцева-Кустова. Сильнішими у цьому протистоянні виявились Ольга та Анастасія, які перемогли у двох сетах - 7:5, 7:6 (4).

Путівку до півфіналу Савчук та Родіонова розіграють у матчі проти німецької пари Гоергес-Кербер.

Український дует сестер Альони та Катерини Бондаренко вийшов до чвертьфіналу парного розряду на турнірі WTA II категорії у Лінці (Австрія) з призовим фондом - $600 000 (покриття - хард, зал).

У стартовому матчі турніру сестри Бондаренко у двох сетах переграли російський дует Кірілєнко-Вєсніна - 7:6 (1), 6:2.

Далі на Альону та Катерину чекає матч проти першої пари турніру - Блек (Зімбабве)/Хубер (США).

Сьогодні матчі другого кола на турнірі в Лінці проведуть Альона Бондаренко (проти Єлени Даніліду) та Юлія Вакуленко (проти Аі Сугіями).

Зараз ви читаєте новину «Успіх українських тенісисток: Савчук та сестри Бондаренко в чвертьфіналах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі