середа, 04 листопада 2009 18:20

Усейн Болт усиновив "Блискавку"

Усейн Болт усиновив "Блискавку"

Найшвидша людина планети ямайський легкоатлет Усейн Болт бере участь в програмі зі збереження дикої природи, якій загрожує полювання, зміна клімату і людське вторгнення.

Частиною цієї програми стало спонсорування ямайським спринтером тримісячного дитинчати гепарда. Від загибелі це кошеня, яке кинула мама, врятували захисники диких тварин.

Болт заплатив 13 700 доларів, щоб формально усиновити маленького гепарда. На його утримання в притулку тварин в Найробі Болт також перераховуватиме по 3 тисячі доларів в рік. Ці гроші підуть до фонду KenyaWildlife Service (KWS), частина з цих засобів буде використовуватися, щоб захистити вимираючі види тварин у Кенії.

До Болта в поїздці по цій африканській країні приєднався олімпійський чемпіон у бігу на 110 м з/б Колін Джексон. Англієць удочерив 2-річну антилопу канна (це найбільший різновид антилоп).

Гепард ямайського спринтера отримав те ж прізвисько, що і Усейн. Усиновленого Болтом представника найшвидшого виду тваринного світу тепер звуть "Блискавка".

За матеріалами Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «Усейн Болт усиновив "Блискавку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі