неділя, 08 лютого 2009 16:39

Усейн Болт домагався дівчат прямо на дискотеці (ФОТО)

Якби видавали золоті медалі за брудні танці, то найшвидший чоловік у світі, Усейн Болт, виграв би і тут!

Фотографи Radaronline.com зловили 22-річного "золотого" бігуна світу в кадр своїх фотоапаратів у численних відвертих позах із різними жінками на танцполі у ночному клубі Майамі "Бонго", у неділю, 8 січня.

"Золота блискавка" взагалі не тримав себе у руках і здавалося він симулює секс із натовпом красунь Майамі. Навряд чи такі танці є частиною режиму навчання ямайського спринтера.

Нагадаємо, нещодавно скандал розгорівся навколо іншого відомого спортсмена - Майкла Фелпса, який був помічений під час куріння гашишу.

Довідка:

Усейн Болт (англ. Usain Bolt, народився 21 серпня 1986 року на Ямайці) - видатний ямайський спринтер, триразовий олімпійський чемпіон, діючий світовий рекордсмен на 100 метрах - 9,69 с. та на 200 метрах - 19,30 с. і в естафеті 4х100 метрів у складі збірної Ямайки. Світові рекорди встановив відповідно 16, 20 і 22 серпня 2008 року у фінальних забігах Олімпіади в Пекіні. Він перша людина в історії, яка встановила світові рекорди на трьох цих дистанціях на одній Олімпіаді, і перша людина, яка виграла дистанції 100 і 200 метрів на одній Олімпіаді з часів Карла Люїса, якому це вдалося в далекому 1984 року. Дворазовий срібний призер чемпіонату світу 2007 року.


Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Усейн Болт домагався дівчат прямо на дискотеці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі