середа, 04 вересня 2013 10:29

"Упівсили Сан-Марино не обіграєш" - Фоменко

"Упівсили Сан-Марино не обіграєш" - Фоменко
Фоменко: "Викладатися потрібно в кожній грі". Фото: ffu.org.ua

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко наполягає, що майбутня гра кваліфікації до чемпіонату світу-2014 проти Сан-Марино не буде другорядною, незважаючи на слабкість суперника, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Не можна ставитися до суперника так, що це другорядна гра. З досвіду можна побачити, що сюрпризи бували в багатьох турнірах. До суперника потрібно відноситися так, як годиться - з повагою. Є турнірні завдання, але перш за все, будь-яка команда грає для глядачів. Прийде близько 40 тис. глядачів, уявляєте, якщо наші футболісти гратимуть упівсили. Упівсили суперників не переможеш. Треба ставитися серйозно. Не можна зараз втрачати очки. Гра буде дуже важкою. Кажуть, що вони непрофесіонали... Ви пам'ятаєте, як я свого часу був непрофесіоналом, але вигравали і Кубок кубків, і Суперкубок Європи", - сказав Фоменко.

Тренер також зазначив, що у кількох футболістів є проблеми зі здоров'ям. Через що вони можуть у п'ятницю не зіграти.

"Список ви знаєте. Всі приїхали, але поки не всі здорові, є проблеми у деяких гравців. Лікарі працюють, обіцяють, що проблем не буде", - сказав він.

За словами Фоменка, він з футболістами розбирав три матчі збірної Сан-Марино в нинішньому відбірковому циклі.

"Налаштовуємо, щоб наші футболісти викладалися на 100 % у кожному матчі. Подивимося, як вони зможуть, як підтвердять свою спортивну форму", - додав наставник українців.

Нагадаємо, матч Україна - Сан-Марино відбудеться 6 вересня у Львові. Через чотири дні українці в Києві зіграють з Англією.

Зараз ви читаєте новину «"Упівсили Сан-Марино не обіграєш" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі