понеділок, 17 жовтня 2016 16:43

"Розумний гравець повинен обмірковувати свої кроки" - гендир "Боруссії" про Мхітаряна

"Розумний гравець повинен обмірковувати свої кроки" - гендир "Боруссії" про Мхітаряна

Генеральний директор дортмундської "Боруссії" Ханс-Йоахім Ватцке висловив думку про можливе повернення в клуб півзахисника Генріха Мхітаряна.

Цього літа футболіст перейшов в "Манчестер Юнайтед" за 26 мільйонів фунтів. З початку сезону в Англії Мхітарян виходив в стартовому складі манкуніанців лише один раз.

"Повернення Мхітаряна? Ні. Будь-який розумний гравець повинен обмірковувати свої кроки при переході у нове навколишнє середовище, нові реалії. Коли ти граєш в умовах, які працюють на тебе, як це було у Дортмунді, дуже дивно відмовлятися від них, від того, що ти будував протягом часу.

У випадку з Мхітаряном - це було рішення гравця. Можливо, в цьому рішенні йому допоміг Райола. Міно розумний, але бездушний", - зазначив Ватцке.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ібрагімович і Мхітарян можуть перейти у "МЮ"

Додамо, що Мхітарян виступав за донецький "Шахтар" з 2010 по 2013 рр. 8 липня 2013-го року "Боруссія" оголосила про перехід вірменського футболіста. Сума трансферу склала €27,5 млн. Перехід Генріха у "Боруссію" став найдорожчим трансфером в історії клубу.

Сьогодні "Манчестер Юнайтед" зіграє з "Ліверпулем" у матчі 8-го туру англійської прем'єр-ліги.

Зараз ви читаєте новину «"Розумний гравець повинен обмірковувати свої кроки" - гендир "Боруссії" про Мхітаряна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі