четвер, 18 липня 2019 18:00

Українські плавчині вибороли четверту медаль на чемпіонаті світу

Українські плавчині вибороли четверту медаль на чемпіонаті світу
Українки Савчук та Федіна здобули бронзу на чемпіонаті світу в Кореї

Медальна скарбничка збірної України на чемпіонаті світу з плавання у Кванджу (Південна Корея) поповнилася четвертою медаллю. Українки вибороли бронзову нагороду.

Український дует у складі Марти Федіної та Анастасії Савчук здобув бронзу у довільній програмі. Українки набрали 94,1000 бала.

Медаль українок стала третьою бронзою і загалом четвертою нагородою наших представниць в артистичному плаванні на світовому форумі.

15-го липня українські синхроністки здобули золото. Українки перемогли в дебютному для чемпіонатів світу виді програми – хайлайті. Це золото стало для збірної України із синхронного плавання першим на чемпіонатах світу із водних видів спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіонка Олімпіади з Франціїї відвідала бабусю в Козятині

У медальному заліку Україна на 4-му місці. Випереджає нас Німеччина, що здобула 2 золота й 2 бронзи. На другому місці Росія – 9 медалей (6 золотих, 3 срібні). Лідирує Китай, який виборов 15 нагород (10 золотих, 4 срібні, 1 бронзову).

Зараз ви читаєте новину «Українські плавчині вибороли четверту медаль на чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі