неділя, 20 січня 2013 16:44

Українська "молодіжка" достроково вийшла у чвертьфінал Кубка Співдружності

Українська "молодіжка" достроково вийшла у чвертьфінал Кубка Співдружності
Підопічні Ковальця вже у чвертьфіналі Кубка Співдружності. Фото: ffu.org.ua

20-го січня у другому матчі групового турніру Кубка Співдружності молодіжна збірна України U-21 здобула перемогу. Підопічні Сергія Ковальця обіграли команду Молдови з рахунком 2:0.

Українська команда підтвердила статус фаворита матчу і з перших хвилин мала ігрову і територіальну перевагу над суперником. Правда, чекати на забитий м'яч уболівальникам довелося півгодини. На 32-й хвилині нападник ФК "Севастополь" Володимир Коваль переграв голкіпера молдавської команди.

У другому таймі українська збірна продовжила наступ на ворота суперника, і їй вдалося забити другий гол. На 71-й хвилині відзначився захисник київського Динамо Дмитро Рижук. Часу і можливостей для того, щоб відігратися, у збірної Молдови вже не залишалося, тим більше, що на 82-й хвилині наш суперник залишився в меншості після вилучення півзахисника Каталіна Карпа (Динамо, Київ).

Таким чином, молодіжна збірна України, набравши шість очок після двох матчів, стала одноосібним лідером групи "С" і достроково забезпечила собі місце в чвертьфіналі турніру. Також 20-го січня відбудеться другий матч у цій групі - збірна Литви зустрінеться з командою Туркменістану.

Свою наступну гру наша молодіжка проведе вже 22-го січня - з Туркменістаном.

Зараз ви читаєте новину «Українська "молодіжка" достроково вийшла у чвертьфінал Кубка Співдружності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі