середа, 01 серпня 2012 13:43

Українська четвірка у веслуванні залишилася без фіналу, шпажист Карюченко поступився французу

Українська четвірка у веслуванні залишилася без фіналу, шпажист Карюченко поступився французу
Господарі Олімпіади пробилися у фінал змагань з академічного веслування ФОТО: Reuters

У середу, 1 серпня, відбулися півфінальні запливи в академічному веслуванні серед чоловічих четвірок.

У першому півфіналі впевнену перемогу здобули хорвати. Також у фінал змагань змогли пробитися команди Австралії і Великої Британії.

У півфіналі В лідерство відразу захопила німецька четвірка, яка у підсумку і фінішувала першою. До трійки фіналістів також увійшли команди Естонії та Польщі.

Українці також могли зачепиться за третє місце, але на другій половині дистанції почали суттєво програвати полякам, а потім і французам. У підсумку, команда України фінішувала 5-ю у своєму півфіналі, програвши боротьбу за вихід у фінал.

Фінал змагань між чоловічими четвірками пройде у п'ятницю, 3 серпня.

Український шпажист Дмитро Карюченко в 1/16 фіналу поступився французу Яннік Борелю і завершив виступ в особистій першості Олімпіади-2012 у Лондоні.

У першій трихвилинці українець поступився з рахунком 3:6, другу виграв з рахунком 7:6, але в останній пропустив три уколи від темношкірого француза і достроково поступився в поєдинку - 10:15.

Нагадаємо, жіночий олімпійський турнір шпажисток виграла українка Яна Шемякіна.

Зараз ви читаєте новину «Українська четвірка у веслуванні залишилася без фіналу, шпажист Карюченко поступився французу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі