вівторок, 02 жовтня 2007 13:38

Українки взнали суперниць на престижному тенісному турнірі в Штутгарті

Три українки - Олена Бондаренко, Катерина Бондаренко та Юлія Вакуленко, що зіграють в основній сітці одиночного розряду турніру WTA II категорії у Штутгарті (Німеччина) з призовим фондом - $650 000 (покриття - хард, зал) дізнались своїх суперниць у стартовому раунді турніру, повідомляє www.ftu.org.ua.

В 1/16 фіналу Олена Бондаренко (N 25 в рейтингу WTA) зіграє проти Міхаели Крайчек з Нідерландів (N 31 в рейтингу WTA), що потрапила в основну сітку через кваліфікацію. До цього часу тенісистки двічі грали між собою і обидва рази перевага була на боці Крайчек.

Юлія Вакуленко (N 41 в рейтингу WTA)  у першому матчі зіграє проти німкені Гоергес (N 141 в рейтингу WTA), що потрапила в основну сітку, завдяки wild card.

Катерина Бондаренко (N 46 в рейтингу WTA) протистоятиме італійці Карін Кнапп (N 58 в рейтингу WTA). Катя та Карін двічі грали між собою, обидва поєдинки тривали три сети і в них перемогу святкувала Кнапп.

Зараз ви читаєте новину «Українки взнали суперниць на престижному тенісному турнірі в Штутгарті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі