середа, 10 червня 2020 13:06

Українка з 13-м розміром грудей проведе бій на очах у Конора Макгрегора

Українка з 13-м розміром грудей проведе бій на очах у Конора Макгрегора
Міла Кузнецова готується до бою

Українська модель Міла Кузнєцова вже у вересні дебютує в ММА. Свій дебютний бій учасниця конкурсу Miss Universe Plus Size-2019 проведе в Таїланді. Щаслива власниця 13-го розміру грудей спочатку думала стартувати в професійному боксі, але потім віддала перевагу змішаним єдиноборствам.

"Щойно відкриють міжнародне авіасполучення, відлітаю до Таїланду, де починаю підготовку до бою, - розповіла нам Міла Кузнєцова. - Буду займатися під керівництвом відомого бійця ММА Аскара Можарова, якого за стиль ведення бою у світі змішаних єдиноборств називають українським Макгрегором. Аскар родом з Одеси, але вже давно живе в Таїланді. Він навчить мене всіх азів ММА. І в Таїланді мене ніщо не відволікатиме. Там не варто очікувати на запрошення на всілякі тусовки і світські раути, сконцентруюся тільки на тренуваннях".

"Коли прочитав новину, що Міла збирається освоювати професійний бокс, зв'язався з нею і запропонував свою допомогу, - зізнається Аскар Можаров. - Пояснив, що їй краще вибрати ММА, де можна відносно швидко навчитися задушливим прийомам, тоді як на оволодіння азами боксу буде потрібно набагато більше часу. Міла до моєї думки дослухалася, і зараз активно консультую її. Поки що в онлайні. Тренуватиму Мілу і паралельно сам готуватимуся до бою, який проведу в рамках цього ж шоу".

Організатором вечора ММА виступить російський бізнесмен і блогер Максим Мернес, який вже багато років живе на острові Пхукет. Цікаво, що у травні між ним і Аскаром Можаровим спалахнув конфлікт, який вони, судячи з усього, вже владнали.

"Аскар запропонував організувати яскраве шоу з ММА, і ідея виступити промоутером турніру мене надихнула, - зізнається Максим Мернес. - Шоу буде організовано в Таїланді. Міла проведе показовий бій. Шукаємо для неї суперницю зі схожими параметрами. Зараз у нас є три варіанти: американка, росіянка і британка. Переконаний, що цей бій забажають побачити мільйони людей. У Міли сотні тисяч персональних фанів, у мене теж сотні тисяч підписників в Instagram і Youtube. Також реалізовуватимемо права на трансляцію телеканалам і стримінговим платформам. Упевнений, що таким шоу зацікавляться і світові стримінгові платформи DAZN і ESPN+, сумарні аудиторії яких складають мільйони глядачів. Якщо ж суперницею українки буде представниця Великої Британії, запропонуємо трансляцію Sky Sports. У октагоні буде не тільки шоу, а й спорт. Аскар Можаров також вийде в клітку. Українець просить організувати матч-реванш із хлопцем із Росії, але поки що питання щодо його суперника відкрите. Як почесного гостя збираємося запросити Конора Макгрегора. Шоу плануємо на вересень. Дата залежить від зовнішніх факторів. Потрібно, щоб світ поборов пандемію. Сподіваюся, остаточно визначимося з датою в липні. Планую зробити хороший промоушн шоу, на що буде потрібно не менше двох місяців".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка з велетенським бюстом збирається стати боксеркою

Гонорари учасникам шоу заплатять у криптовалюті.

Зараз ви читаєте новину «Українка з 13-м розміром грудей проведе бій на очах у Конора Макгрегора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі