неділя, 18 листопада 2007 10:59

Українці програли в Литві

Українці програли в Литві

Вчора у рамках відбіркового турніру до Євро-2008 збірна України поступилася литовцям на виїзді 0:2.

Через в"язке поле команди розпочали матч у невисокому темпі. Першими відзначитися мали нагоду українці. На 29-й хвилині після удару одного з найактивніших футболістів у поєдинку Руслана Ротаня м"яч потрапив у стійку.

Господарі вийшли вперед на 41-й хвилині. Морінас зробив небезпечну передачу з лівого флангу, Чигринський з центру штрафного майданчика відбив м"яч прямо на Савенаса і тому нічого не залишалося, як забити. Шовковський, намагаючись відбити удар, отримав травму і не зміг продовжити поєдинок. Його замінив Андрій Пятов.

Не зміг уникнути помилки і воротар донецького "Шахтаря". Данілявічус, помітивши, що Пятов надто далеко вийшов з воріт, парашутом закинув другий м"яч у сітку воріт українців.

Наприкінці гри українці створили кілька небезпечних моментів, однак рахунок на табло не змінився.

Литва - Україна - 2:0 (1:0)

Арбітр: Девід Малколм (Північна Ірландія)

Литва: Карчемарскас, Паулаускас, Клімавічюс, Станкевічюс, Дедура, Скерла, Звіргздаускас, Папечкус (Морінас, 17), Савенас, Данілявічюс (Велічка, 82), Янскаускас (Калюнас, 90)

Україна: Шовковський (Пятов, 44), Єзерський, Чигринський, Ващук, Гай, Тимощук, Шелаєв (Назаренко, 73), Ротань, Гусєв, Воронін (Мілевський, 69), Шевченко

Голи: Савенас (41), Данілявічус (67)

Попередження: Клімавічюс (65), Данілявічюс (75), Шевченко (80)

Зараз ви читаєте новину «Українці програли в Литві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі