понеділок, 23 квітня 2018 18:42

Україна зганьбилась у другому матчі на ЧС з хокею

Національна збірна України з хокею несподівано програла Естонії. Матч відбувався в рамках чемпіонату світу з хокею в дивізіоні 1В. Це був другий поєдинок на чемпіонаті.

"Естонці, які вчора зуміли відібрати очко у потужної команди Японії, розпочали матч дуже вдало. Лаурі Лахесалу віддав пас від своїх воріт на чужу синю лінію на Андрія Макрова. Легендарний естонський хокеїст протягнув шайбу до наших воріт та віддав ювелірну передачу на Роберта Рообу, якому залишалося лише не схибити.

Швидка пропущена шайба надломила наших хокеїстів. А ось естонцям вдалося відзначитися ще одного разу. Вадим Васьонкін з гострого кута кинув під ближню стійку, а Сергій Гайдученко не впорався із завданням. Як не намагалася наша команда відігратися, неточність у завершальній стадії та надійна гра Віллема-Хенріка Коітмаа не дозволили підопічним Олександра Савицького здобути позитивний результат", - повідомляє Федерація хокею України.

Всереду 25 квітня на українську збірну очікує матч проти Хорватії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юніорська збірна України виграла чемпіонат світу з хокею

Перший поєдинок Україна виграла в збірної Румунії з рахунком 3:0.

Зараз ви читаєте новину «Україна зганьбилась у другому матчі на ЧС з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі