неділя, 21 січня 2007 14:19

Україна здобуває чергові медалі Універсіади

 

Ще дві бронзи і одне срібло Універсіади принесли до скарбнички української збірної біатлоністи. Сьогодні вони змагалися у спринтерських гонках.

Сестри Семеренко показали майже однакові результати. Зробивши два промахи на останній стрільбі, вони перетнули фінішну лінію з розривом у 4.5 секунди. Валя здобула срібло. Від переможниці Дарії Домрачевої з Білорусі вона відстала на 20 секунд. Віта ж виграла ще одну бронзу.

У Валентини Шестак два кола штрафу і 12-й результат. Одна за одною розташувалися ще три українки - Ніна Карасевич була 23-ю, за нею Людмила Писаренко та Оксана Мельникова.

Сергій Сєднєв до своєї срібної нагороди в індивідуальній гонці додав бронзу у спринті. Промах на останній стрільбі не дозволив йому піднятися вище третьої сходинки. Відразу за ним розташувалися ще два українці - Роман Прима та Олег Бережний. Вони хоч і відстрілялися влучно, але програли ходом.

Олександр Батюк з п"ятьма колами штрафу фінішував 24-м. Антон Юнак припустився чотирьох промахів і став 27-м, Віктор Ченцов з шістьма не розбитими мішенями 35-й.

Зараз ви читаєте новину «Україна здобуває чергові медалі Універсіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі