пʼятниця, 03 травня 2019 11:01

Україна виграла "справу Мораєса" у дисциплінарному комітеті УЄФА

Україна виграла "справу Мораєса" у дисциплінарному комітеті УЄФА
Дисциплінарний комітет УЄФА вирішив, що Жуніор Мораєс набув футбольне громадянство України без ніяких порушень. Фото: ФФУ

Збірна України не отримає санкцій за натуралізацію Жуніора Мораєса. УЄФА визнав натуралізацію бразильського нападника правомірною, повідомив президент ФФУ Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook.

Засідання комітету УЄФА відбулося вчора, 2 травня. Однак його представники взяли невелику паузу, після чого вирішили не карати українську сторону. В іншому випадку Україні загрожувало 2 технічні поразки з 0:3 через участь форварда "Шахтаря" у матчах відбору до чемпіонату Європи-2020.

Спочатку засідання УЄФА мало відбутися 25 квітня, але в результаті було перенесено. В організації вважають за необхідне присутність представників усіх зацікавлених федерацій у вирішенні даного питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України проведе матч із несподіваним суперником

Після 2 турів відбору збірна України посідає перше місце в своїй групі з 4 очками. Наступні 2 матчі команда Андрія Шевченка зіграє у Львові проти Сербії (7 червня) і Люксембургу (10 червня).

Зараз ви читаєте новину «Україна виграла "справу Мораєса" у дисциплінарному комітеті УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі