пʼятниця, 14 березня 2008 16:59

Україна відзвітувала про підготовку до Євро-2012

Сьогодні представники Національного агентства з питань Євро-2012, Федерації футболу України, національні експерти з відповідних міністерств відзвітували перед інспекторами УЄФА про підготовку до проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Експертам УЄФА презентували звіти з вирішенням питань про спорудження стадіонів, організацію транспорту і розміщення ключових сфер інфраструктури.

В ході зустрічі голова делегації УЄФА Юрген Мюллер зазначив, що основною метою інспекторів є не критика негативних моментів, а допомога українським колегам організувати ефективний процес підготовки до чемпіонату.

Представники Національного агентства з питань Євро-2012 повідомили, що Україна увійшла до остаточної стадії розробки і початку практичної роботи з реалізації Державної цільової програми щодо Євро-2012.

Учасники наради розглянули основні проблемні питання підготовки чемпіонату в Україні, детальний часовий графік експертизи і вирішили продовжити роботу на рівні робочих груп - від УЄФА і національних експертів України. Було ухвалено рішення, що наступна зустріч такого рівня за участю представників UEFA і української сторони відбудеться в червні поточного року.

Нагадаємо, Україна і Польща отримали попередження від президента УЄФА Мішеля Платіні з проханням прискорити підготовку до проведення Чемпіонату Європи з футболу, який дві країни прийматимуть в 2012 році.

ЛІГА Бізнесінформ
Зараз ви читаєте новину «Україна відзвітувала про підготовку до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі