понеділок, 08 грудня 2008 14:01

Україна повністю виконала план з підготовки до Євро в 2008 році - Павленко

Україна повністю виконала план з підготовки до Євро в 2008 році - Павленко

Роботи з організації чемпіонату Європи з футболу 2012 року на Україні ведуться у відповідності з планом, з польськими колегами налагоджена взаємодія, заявив український міністр з питань сім"ї, молоді і спорту України Юрій Павленко.

"Незважаючи на всі труднощі, ми увійшли до системної роботи з підготовки до Євро-2012 у відповідності до затвердженого плану. Цього року план, який стояв на 2008 рік, в повному об"ємі виконаний, і також ми виконали всі взяті на себе зобов"язання", - сказав Павленко агентству "Інтерфакс" в понеділок.

Павленко також заявив, що в 2008 році вдалося подолати труднощі, пов"язані з найбільш кризовим проектом - спорткомплексом "Олімпійський". "Сьогодні вже йдуть роботи і повністю витримується графік по реконструкції НСК "Олімпійський", і це дає нам упевненість говорити, що стадіон буде готовий у визначені УЄФА терміни - кінець 2010 року", - сказав він.

Ще одним досягненням, за словами міністра, стало те, що стадіон в Львові, на якому повинен пройти один з турнірів Євро-2012 "також вийшов з кризової точки". "Ситуація із стадіоном в Львові вже налагоджена і вже почалися позитивні рухи в рамках підготовки Євро-2012 в цьому проекті", - сказав він.

Павленко висловив упевненість, що, незважаючи на фінансову кризу, що розвивається, Україні "вдасться підготуватися до Євро-2012 і цей чинник (криза) ніяк не вплине на хід підготовки".

Зараз ви читаєте новину «Україна повністю виконала план з підготовки до Євро в 2008 році - Павленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі