неділя, 13 грудня 2015 01:29

"Україна може створити проблеми": реакція наставників Німеччини, Польщі та Північної Ірландії на жеребкування

"Україна може створити проблеми": реакція наставників Німеччини, Польщі та Північної Ірландії на жеребкування
Україну на жеребкуванні представляв Володимир Онищенко Reuters

Наставники суперників збірної України на Євро-2016 прокоментували жеребкування групового етапу турніру. Наша команда зіграє проти Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов:

Ми будемо зосереджені з першого ж матчу. Польща - прекрасна команда, але й Україна з Північною Ірландією можуть створити проблеми з їх доброю обороною і грою на контратаках. Ми є фаворитами і хочемо виграти групу.

На Німеччину завжди чиниться великий тиск в таких турнірах, але це неважливо. Ситуація для нас не змінилася. Очікування вболівальників дуже високі, і це нормально, адже збірна Німеччини завжди грає важливу роль на будь-якому турнірі. Чемпіонат Європи народжує особливу мотивацію в нас, це для нас виклик. Ми виграли першість світу, але хочемо прогресувати далі. Тому Євро - важлива мета для нас.

Головний тренер збірної Польщі Адам Навалка:

На жеребкування ніяк не вплинеш, тому ми настільки спокійні. Нашу групу можна назвати сильною. До нас потрапила і Німеччина, яка в останні роки вважається однією з найсильніших команд у світі. Зараз вона і є чемпіон світу.

Гарні також збірні Північної Ірландії та України, вони при цьому ще прогресують і показують все більш якісний футбол. Так що для нас викликом буде кожен матч, в цьому можна не сумніватися. Наша мета - пробитися у плей-оф.

Головний тренер збірної Північної Ірландії Майкл О'Ніл:

Ми потрапили в складну групу. Подібного я і очікував. Для нас це виклик. Наша сила в центрі захисту, так що суперництво з Томасом Мюллером і Робертом Левандовскі буде цікавим. Ми виграли свою відбіркову групу, так що оборонятися числом не будемо.

До кваліфікації ми добре проявили себе в матчах з грандами, і тепер нам треба зробити це знову. Важливо розжитися очками в першому матчі.

Найскладнішим буде матч з Німеччиною, тому, можливо, навіть добре, що ми граємо з нею в останню чергу.

Зараз ви читаєте новину «"Україна може створити проблеми": реакція наставників Німеччини, Польщі та Північної Ірландії на жеребкування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі