пʼятниця, 06 березня 2015 17:11

Україна дозволить семи легкоатлетам виступати за Росію

Україна дозволить семи легкоатлетам виступати за Росію
Віра Ребрик espreso.tv

Російська федерація легкої атлетики (ВФЛА) виплатить Україні компенсацію за сімох кримських легкоатлетів, які отримали російське громадянство, до кінця травня цього року.

Зокрема, мова йде про чемпіонку Європи-2012 у метанні списа у складі збірної України Віри Ребрик, яка у травні минулого року отримала російське громадянство, але поки не може виступати за цю країну через відсутність відповідних домовленостей між федераціями легкої атлетики.

"Сьогодні у мене відбулася зустріч з представниками ВФЛА, на якій російська сторона заявила, що вирішить всі питання до кінця травня, - сказав президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул. - Компроміс полягає в тому, що російською стороною буде виплачена компенсація.

А українська сторона як крок у відповідь дасть дозвіл на спрощену зміну спортивного громадянства сімом кримським легкоатлетам. Крайній термін - початок червня. Що стосується розміру компенсації, то ми домовилися не озвучувати цю цифру".

Зараз ви читаєте новину «Україна дозволить семи легкоатлетам виступати за Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі