вівторок, 29 травня 2018 13:08

Україна дізналася місце у рейтингу національних асоціацій, відомі позиції "Шахтаря" і "Динамо"

За підсумками сезону-2017/18 УЄФА оприлюднив рейтинги національних асоціацій і клубів. Це впливає на розподіл путівок до Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

У рейтингу УЄФА для національних асоціацій Іспанія лідирує шостий сезон поспіль. Англія та Італія піднялися на сходинку вище, а Німеччина опустилася з другого місця на четверте.

Решта асоціації в топ-10, в тому числі і Україна, зберегли свої позиції, інформує офіційний сайт УЄФА.

 

У рейтингу клубних коефіцієнтів УЄФА "Реал" зберіг першу сходинку п'ятий рік поспіль, а ось серед найближчих переслідувачів відбулися перестановки. За рахунок перемоги в Лізі Європи "Атлетіко" піднявся на дві позиції і йде другим. Завдяки цьому вперше два верхніх рядки в рейтингу займають клуби з одного міста. "Баварія" і "Барселона" втратили по одній позиції. "Манчестер Сіті", лідер за рейтингом серед англійських клубів, вперше увійшов в десятку. "Ліверпуль" піднявся на 12 сходинок і посідає 22 місце.

 

"Шахтар" обіймає 14-е місце, "Динамо" - 23-тє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емоції зашкалюють: як "Реал" переміг у Лізі чемпіонів - яскраві фото з гри

Найближчий матч збірна України проведе з Марокко 31 травня.

Зараз ви читаєте новину «Україна дізналася місце у рейтингу національних асоціацій, відомі позиції "Шахтаря" і "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі