пʼятниця, 12 січня 2018 19:14

Українські біатлоністи провалили естафету перед Олімпіадою

Українські біатлоністи провалили естафету перед Олімпіадою
Чоловіча збірна України з біатлону посіла 15-е місце в Рупольдингу.

У рамках п'ятого етапу Кубка світу з біатлону, який проходить в Рупольдингу (Німеччина), відбулася естафета серед чоловічих команд.

Українська збірна виступила невдало, посівши 15-е місце.

Українська четвірка (Артем Прима, Сергій Семенов, Володимир Семаков та Дмитро Підручний) провалила стрільбу, використавши 11 додаткових патронів і пішовши на штрафне коло (він у пасиві Володимира Семакова).

В результаті на останній перед Олімпійськими іграми чоловічій естафеті українці виявилися лише 15-ми, відставши від переможців - норвежців - на 3 хвилини 36 секунд.

Золото у норвезької четвірки (Ларс Хельге Біркеланд, Тар'єю Бйо, Еміль Хегле Свенсен, Йоханнес Бйо). Другими фінішували французи, на третьому місці - команда Росії.

Це найгірший результат чоловічої збірної України в естафеті при Юраї Санітрі. У минулому сезоні команда жодного разу не випадала з десятки, в цьому ж найнижча позиція була в Обергофі - 11-е місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біатлон. Юлія Джима втратила бронзову медаль в індивідуальній гонці

Завтра, 13 січня, в Рупольдінгу пройде жіноча естафета Кубка світу.

За збірну України на першому етапі виступить Валя Семеренко, на другому - Юлія Джима, на третьому - Віта Семеренко, а завершувати естафету буде Анастасія Меркушина. До складу не потрапила капітан нашої команди Олена Підгрушна. Початок гонки - о 15.30.

Зараз ви читаєте новину «Українські біатлоністи провалили естафету перед Олімпіадою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі