четвер, 13 грудня 2012 18:28

"Українські отамани" в Броварах битимуться з "Американськими нокаутерами"
12

Новостворена напівпрофесійна боксерська команда "Українські отамани" 14 грудня поміряється силами з командою з США "Американські нокаутери". Турнір пройде в ТРЦ "Термінал" (Бровари) у рамках Всесвітньої серії боксу.

Про це стало відомо під час анонсуючої прес-конференції, які сьогодні відбулася в Києві.

Це вже буде четвертий поєдинок у групі "Б" цього турніру за участі української команди, до якої увійшли найкращі боксери-любителі України. Перші три матчі "отамани" програли по черзі казахам, німцям та італійцям. Нині українці з двома очками перебувають на 5-му місці в групі. Нижче лише найближчі суперники зі США.

"Поки що нам трохи не вистачає везіння, - говорить координатор проекту Аліна Шатернікова. - Також не вистачає адаптації нашої молодої команди до такого формату турніру. Дуже велика частота поєдинків, боксери не встигають відновитися. Зараз хлопці перебувають у дуже важкому спортивному режимі. Має пройти певний час, аби вони змогли адаптуватися до такого ритму поєдинків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українські отамани" програли італійським боксерам

За словами головного тренера "Українських отаманів" Михайла Мельника, неможливо буквально за місяць-півтора створити потужну команду, яка б відразу в усіх перемагала.

"Якщо в казахів, італійців по чотири склади спортсменів, то в нас на сьогодні лише два. Якщо ще долучаться "олімпійці", то вони лише підсилять команду. Крім того, ми можемо ще один склад набрати, аби в нас також було чотири. Тому ми поки що, не поспішаючи, збираємо хорошу, сильну команду", - зазначив тренер.

Сьогодні відбулася процедура зважування боксерів. Тож у ваговій категорії 50-54 кг від "Українських отаманів" виступить Віктор Гоголєв. Йому протистоятиме Брауліо Авіла Хуарес із "USA Knockouts". Українець Володимир Матвійчук (вагова категорія 57-61 кг) вийде в ринг проти француза Дауда Соу, який представлятиме комаду з США. У категорії 68-73 кг пара боксерів має такий вигляд: Іван Голуб (Україна) - Джеффрі Кемп (США), у вазі 80-85 кг: Денис Солоненко - Джемал Босняк. Серед суперваговиків на ринзі зійдуться "отаман" Віктор Вихрист і "нокаутер" Шон Тернер.

Трансляцію боксерського матчу Всесвітньої серії боксу Україна - США можна переглянути 14 грудня о 23.00 на телеканалі Інтер.

Зараз ви читаєте новину «"Українські отамани" в Броварах битимуться з "Американськими нокаутерами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі