середа, 13 червня 2018 12:05

Українська спортивна "зірка" відмовилась їхати на турнір до Москви

Українська спортивна "зірка"  відмовилась їхати на турнір до Москви
Світоліна не захотіла їхати на турнір в Росію. Фото: btu.org.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна передумала їхати в Москву. Еліна відмовилась від участі в престижному турнірі, хоч раніше й планувала його відвідати.

"У грудні минулого року під час презентації нового турніру серії WTA International у списку учасниць турніру була оголошена і українка Еліна Світоліна. Нагадаємо, змагання WTA Moscow River Cup уперше пройдуть на ґрунті цього сезону з 23 по 28 липня, через тиждень після закінчення Вімблдону.

Тепер же, згідно з опублікованою заявкою турніру, на ґрунтових кортах у російській столиці в одиночному розряді з українок планує виступити Катерина Козлова, яка потрапляє в основу, а у кваліфікацію може пройти Ангеліна Калініна",- повідомляє btu.org.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома нова позиція Світоліної в рейтингу WTA

Останній турнір, в якому брала участь Світоліна - "Ролан Гаррос". Українка несподівано рано покинула турнір, вилетівши в третьому раунді.

Зараз ви читаєте новину «Українська спортивна "зірка" відмовилась їхати на турнір до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі