середа, 28 липня 2021 12:08

Українка пробилася до півфіналу гребного слалому

Українка пробилася до півфіналу гребного слалому
Вікторія Ус вдруге пробилася до півфіналу. Фото: НОК України

Українська каноїстка Вікторія Ус потрапила до півфіналу Олімпійських ігор 2020 у Токіо. Вона виступила в гребному слаломі в каное-одиночці.

Спортсменка показала підсумковий 13-й результат. Це дає їй право позмагатися у півфіналі Олімпіади, який відбудеться 29 липня. Повідомляють fakty.com.ua.

За підсумками першого запливу українка показала 14-й результат, а в другому – була 13-ю (119,05 с.), проте цього достатньо для того, щоб надалі боротися за медаль.

Перше місце у спортивних змаганнях посіла представниця Великої Британії Меллорі Франклін, друге – Андреа Герцоґ з Німеччини, третє – Тереза Фішерова з Чехії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американка виграла шосту золоту медаль Олімпіад

Українській каноїстці потрібно увійти в десятку найкращих серед 18 спортсменок в гребному слаломі в каное-одиночці, щоб мати змогу боротися за перемогу у фіналі Олімпійських ігор. Сьогодні також до півфіналу тенісного турніру пробилася українка Еліна Світоліна.

Зараз ви читаєте новину «Українка пробилася до півфіналу гребного слалому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі