пʼятниця, 16 березня 2012 16:44

Українець Федченко битиметься з мексиканською легендою боксу

Українець Федченко битиметься з мексиканською легендою боксу

Відомий український боксер першої напівсередньої ваги Сергій Федченко, який захищає кольори промоутерської компанії братів Кличків "K2 Promotions", стане наступним суперником мексиканської легенди боксу - колишнього чемпіона світу в трьох вагових категоріях Хуана Мануеля Маркеса (53-6-1, 39 KO).

Як повідомляє boxingscene.com, цей бій відбудеться 14 квітня в Мексиці, і на кону буде стояти вакантний титул тимчасового чемпіона світу WBO в першій напівсередній вазі, повноваговою версією якого володіє американець Тімоті Бредлі, який не знає поразок.

38-річному Маркесу в даний момент належить пояс чемпіона світу WBO в легкій вазі, а Федченко є чемпіоном Європи за версією WBO і займає п'ятий рядок світовому рейтингу цієї організації.

Нагадаємо, що раніше в якості ймовірного суперника Маркеса в майбутньому поєдинку фігурував аргентинець Сезар Рене Куенка, який не знає поразок (42-0, 1 KO), але, як видно, сторонам не вдалося досягти домовленості. У результаті шанс заявити про себе в поєдинку з прославленим мексиканцем отримує 30-річний харків'янин.

Тренер Маркеса Начо Берістайн і директор "K2 Promotions Ukraine" Олександр Красюк підтвердили, що бій Маркес - Федченко - практично вирішена справа.

Зараз ви читаєте новину «Українець Федченко битиметься з мексиканською легендою боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі