пʼятниця, 28 листопада 2008 16:36

УЄФА знову погрожує Риму забрати фінал Ліги Чемпіонів

УЄФА звинувачує "Рому" в незадовільній організації матчів, повідомляє sport-express з посиланням на AP. В п"ятницю керівництво європейського футбольного союзу заявило, що інцидент, що трапився під час зустрічі італійського клубу з "Челсі" (1:3) в 4-му турі Ліги чемпіонів 4 листопада, практично переповнив чашу терпіння головної футбольної організації Старого Світла.

Нагадаємо, що до гри біля стадіону виникали постійні сутички між фанатами граючих клубів. Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА розгляне поведінка італійських тіффозі 11 грудня.

Бійки виникали і в ході римського дербі "Рома" - "Лаціо" (1:1), що відбувся в 12-му турі італійського чемпіонату 16 листопада. Взявши до уваги обидва епізоди, УЄФА зробив ще одне попередження італійській команді, погрозивши позбавити Рим фіналу Ліги чемпіонів-2008/09, який призначений на 27 травня, якщо в місті будуть і надалі повторюватися хуліганські витівки уболівальників.

Президент УЄФА Мішель Платіні заявив, що місце проведення фіналу головного європейського клубного турніру повинне бути загальним прикладом, а не потрапляти в "чорні" списки контрольно-дисциплінарного комітету європейського футбольного союзу.


Зараз ви читаєте новину «УЄФА знову погрожує Риму забрати фінал Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі