вівторок, 01 квітня 2008 15:24

УЄФА застосував до "Бордо" штрафні санкції

Гравці "Бордо" Бенуа Тремулінас і Жоан Міку дискваліфіковані УЄФА на три і два єврокубкові матчі відповідно.

Тремулінас, який наступив опоненту на коліно, був видалений на 71-ій хвилині матчу-відповіді 1/16 фіналу Кубка УЄФА проти "Андерлехта" 21 лютого. Міку ж покараний за образливі коментарі на адресу арбітра, які він зробив в тунелі стадіону після матчу, що завершився нічиєю з рахунком 1:1. Цей результат не дозволив аквітанцям відквитати поразку в першій зустрічі (1:2), внаслідок чого путівка в 1/8 фіналу дісталася бельгійцям.

Масажист "Бордо" Марк Верне, який дозволив собі зачепити лайнсмена в підтрибунному приміщенні, не зможе виконувати свої обов"язки в двох наступних єврокубкових матчах французького клубу. Окрім цього, аквітанці заплатять 20 368 євро у вигляді штрафу за поведінку своїх вболівальників і команди. "Бордо" має право подати апеляцію на рішення контрольно-дисциплінарної інстанції УЄФА протягом трьох днів з моменту отримання вердикту в письмовому вигляді.

UEFA COM
Зараз ви читаєте новину «УЄФА застосував до "Бордо" штрафні санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі