середа, 07 серпня 2013 09:49

УЄФА розгляне справу "Металіста" 13 серпня

УЄФА розгляне справу "Металіста" 13 серпня
Матеріали справи будуть відразу передані в Дисциплінарну інстанцію УЄФА ФОТО: 062.ua

УЄФА порушив дисциплінарну справу щодо харківського "Металіста", який виступає у Лізі чемпіонів.

"Справу проти українського клубу відкрито на підставі статей 2.04g, 2.05 і 2.10 регламенту Ліги чемпіонів УЄФА, що стосуються критеріїв допуску до турнірів УЄФА. У зв'язку з необхідністю розглянути ситуацію в найкоротші терміни та відповідно до статті 23.3, матеріали справи будуть відразу передані в Дисциплінарну інстанцію УЄФА", - йдеться в повідомленні.

Справу "Металіста" буде розглянуто у вівторок, 13 серпня, у штаб-квартирі європейського футболу в Ньоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лозанна визнала матч "Металіст" - "Карпати" договірним - офіційно

Зазначимо, що сьогодні "Металіст" зіграє матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти грецького ПАОКа. Перший матч харків'яни виграли з рахунком 2:0 і мають хороші шанси на вихід у раунд плей-офф кваліфікації.

Нагадаємо, спортивний арбітражний суд в Лозанні (CAS) через 2 роки і 10 місяців у минулу п'ятницю нарешті виніс рішення щодо матчу "Карпати" - "Металіст", який відбувся 19 квітня 2008 року. CAS визнав матч договірним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА зніме "Металіст" з розіграшу Ліги чемпіонів?

Федерація футболу України раніше винесла рішення, яким "Карпати" і "Металіст" повинні бути позбавлені дев'яти очок. Суд у Лозанні це рішення скасував, змін в турнірній таблиці сезону-2012/2013 не буде, а значить "Металіст" продовжує грати в Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА розгляне справу "Металіста" 13 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі