понеділок, 13 серпня 2007 15:16

Уболівальники "Спартака" звинувачені в расизмі улюбленим клубом

Сьогодні, 13 серпня, на офіційному сайті московського "Спартака" було опубліковано заяву, повідомляє www.champion.com.ua.

- Керівництво ФК "Спартак" (Москва), тренери і футболісти команди обурені акцією правонационалістичного толку, що відбулася в Самарі. Автори брудного банера ганьблять "Спартак", вітчизняний футбол, Росію. "Спартак" завжди був багатонаціональним дружним колективом, чим гордилися і гордяться мільйони уболівальників різних поколінь. Часом втрачений могло бути багато що, але не честь. Невже дійсні уболівальники допустять це і дозволять жменьці хуліганів, що не відають, що творять, цю честь заплямувати?

Нагадуємо, що ФІФА і УЄФА посилили санкції за расові і націоналістичні прояви на стадіонах. За подібні витівки клуб може бути серйозно покараний. Найм"якше, що може чекати клуб, - матч без уболівальників. У гіршому разі - нас надовго відлучать від єврокубків. Такі були цілі провокаторів?

15 і 29 серпня на "Спартак" чекає серйозне випробування. Багато в чому мають рацію ті, хто рахує ці матчі і битвою підтримки зокрема. У Глазго червоний-білим господарів не перекричати; вся надія на домашній матч.

Ми дуже чекаємо вас 15 серпня в 20.00 на стадіоні "Лужники". По можливості приходите наперед, щоб полегшити собі прохід на стадіон. До зустрічі в "Лужниках"!"
Зараз ви читаєте новину «Уболівальники "Спартака" звинувачені в расизмі улюбленим клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі