середа, 23 липня 2008 14:32

Уболівальники "Спартака" вимагають звільнення Черчесова

Представники об"єднання уболівальників московського "Спартака" "Фратрія" провели зустріч з одним з акціонерів клубу. На зустрічі фанати висунули ряд вимог, зокрема - відправити у відставку головного тренера команди Станіслава Черчесова.

Від акціонерів на зустрічі був присутній голова ради директорів ЗАТ " Управляюча компанія "Менеджмент-Центр" Сергій Михайлов. Фанатське угрупування представляла ініціативна група з трьох чоловік.

Уболівальники висунули акціонерам протест з приводу програшу команди у всіх турнірах за останні роки і втрати провідних позицій у чемпіонаті країни. Фанати зажадали структурної перебудови клубу, зміни менеджменту і головного тренера "Спартака". Вболівальники запропонували вивести всіх нинішніх співробітників клубу за штат і переоцінити їх професійні можливості, а також створити "Наглядову раду" клубу із залученням представників ветеранів "Спартака", політиків, діячів культури і уболівальників.

Як стверджує "Фратрія", метою перерахованих вимог є поліпшення спортивних результатів "Спартака", відновлення престижу клубу і історичної спадкоємності. Відповідь на пропозиції уболівальників повинна надійти найближчим часом.

В даний час "Спартака" посідає четверте місце в турнірній таблиці чемпіонату Росії. Після 14 ігор москвичі набрали 21 очко. У лідера першості казанського "Рубіна" 28 очок.

Лента.ru з посиланням на офіційний сайт "Фратрії"

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники "Спартака" вимагають звільнення Черчесова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі