середа, 28 листопада 2012 08:57

У збірну України сватають Свена-Йорана Ерікссона

У збірну України сватають Свена-Йорана Ерікссона
Свен-Йоран Ерікссон зараз працює в Таїланді ФОТО: ogogol.net

Одним з питань сьогоднішнього засідання виконкому ФФУ, який розпочнеться об 11:00, стане продовження вирішення проблеми з вибором нового головного тренера збірної України.

Нагадаємо, після того, як у Федерації зірвалися варіанти з Андрієм Шевченком і Харрі Реднаппом (перший відмовився, другий вибрав англійський КПР), основним кандидатом на посаду наставника української національної команди нібито став відомий італійський фахівець Марчелло Ліппі, який нині очолює китайський клуб "Гуанчжоу Евер-гранд".

Однак, крім того, як повідомляє газета "Команда" з посиланням на неофіційні джерела інформації, на посаді головного тренера збірної України також хочуть бачити шведа Свена-Йорана Ерікссона, який в даний момент працює в Таїланді технічним директором місцевого футбольного клубу "Теро Сасана".

Ерікссон працював зі збірними Англії, Мексики та Кот-д'Івуара. Шведський фахівець став першим іноземцем, який очолив національну команду Англії.

Зараз ви читаєте новину «У збірну України сватають Свена-Йорана Ерікссона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі