пʼятниця, 20 липня 2012 14:57

У збірній Росії Капелло допоможуть п'ять земляків і один росіянин

У збірній Росії Капелло допоможуть п'ять земляків і один росіянин
Капелло планує приступити до роботи вже 21 липня ФОТО: AFP

Італієць Фабіо Капелло, який найближчим часом буде призначений на пост головного тренера збірної Росії з футболу, визначився з п'ятьма фахівцями, які увійдуть в його тренерський штаб, пише газета "Спорт-Экспресс". Всі п'ятеро - співвітчизники Капелло. Ще одним асистентом головного тренера, швидше за все, стане Андрій Талалаєв.

Помічниками Капелло стануть Оресте Чінкуіні, Франко Танкреді, Массімо Нері, Італо Гальб'яті і Крістіан Пануччі. Нері, Гальб'яті і Танкреді постійно працюють разом з Капелло. Нері є тренером з фізпідготовки, а Танкреді - тренером воротарів.

За даними "Спорт-Экспрессу", шостим помічником Капелло стане молодий росіянин, який говорить італійською. Газета "Советский спорт" пише, що такою людиною стане 39-річний Андрій Талалаєв. Раніше повідомлялося, що увійти до тренерського штабу Капелло можуть Ігор Шалімов чи Дмитро Алєнічев.

Угоду Російського футбольного союзу (РФС) з 66-річним Капелло поки не підписано, проте він планує приступити до роботи вже 21 липня. 19 липня повідомлялося, що умови контракту вже узгоджені з італійським тренером, і Капелло залишилося тільки поставити підпис під документом.

21 липня італійський тренер прилетить до Росії і відвідає матч першого туру чемпіонату Росії, в якому зустрінуться московський ЦСКА і "Ростов". 22 липня Капелло буде присутній в Санкт-Петербурзі на грі місцевого "Зеніта" з пермським "Амкаром".

Зараз ви читаєте новину «У збірній Росії Капелло допоможуть п'ять земляків і один росіянин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі